ENTHOUSIASTE EN CREATIEVE EVENTPROFESSIONAL


foto van Natasja TorcquéDag, mijn naam is Natasja Torcqué en samen met netwerk aan eventprofessionals help ik jou je evenementen naar een hoger niveau te tillen. 

Ik gun het bedrijven het maximale uit hun evenement te halen en zorg ervoor dat jij er zelf optimaal van kunt genieten en de dag zelf je kunt richten op je gasten. WAARDE CREËREN 

In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar de doelstelling van het evenement en wat jouw wensen daarin zijn. Wie is de doelgroep, wat wil je bereiken met het evenement, wat wil je dat mensen anders gaan doen na het evenement en hoe maken we dit meetbaar. Allemaal zaken die bijdragen aan het rendement van je evenement. 

 

MIJN IDEALE EVENEMENT

Mijn ideale evenement heeft een thema, een rode draad, wellicht niet direct zichtbaar, maar zeker wel voelbaar. Alles klopt, hangt met elkaar samen en geeft eenzelfde sfeer passend bij de klant, de doelstellingen van het evenementen en haar bezoekers. Je vindt dit terug in de locatie, de uitingen, de aankleding, de catering, het entertainment etc. Een unieke beleving van begin tot eind en verder. 

 

FLEXIBEL EN WAARDEVOL NETWERK

Omdat ik als zelfstandige werk ben ik erg flexibel, waardoor ik sterk kan inspelen op jouw behoeften en wensen. Ik werk nauw samen met diverse partners en andere zelfstandige eventprofessionals, zodat ik altijd en overal over de juiste expertise kan beschikken.

Graag ga ik met je aan de slag om van jouw evenement een waardevolle beleving te maken. 

 

Naar contactpagina